Mobil LOGO smalare

om oss

Lindahls Bygg & Snickeri startades 2006 och drivs av Mikael & Senja Lindahl. Mikael är utbildad snickare med över 15 års erfarenhet inom byggbranchen.

Utöver oss har vi omgett oss med de bästa tänkbara samarbetspartners inom måleri, el, plåt och rör med vilka vi har jobbat tillsammans i flera år.

MIKAEL LINDAHL - VD
Mikaels passion för träarbetet började som barn när han renoverade familjehemmet tillsammans med sin far. Efter gymnasieutbildningen som snickare på Kattegatt  skolan i Halmstad jobbade han flera år på t ex Kövlinge Bygg innan han startade Lindahls Bygg & Snickeri. 
 

Mikael tycker om att utmana sig själv och har gjort flera Svenska Klassiker, olika marathon och en halv-Iron Man men hans fru och två barn är trots allt hans första prioritet. 

SENJA LINDAHL - Projektkoordination
Senja är Mikaels fru och har jobbat i företaget sen 2007. Med hennes jobb erfarenhet i olika företag i Tyskland och bred kunskap inom projektledning, design och administration är hon "spindeln i nätet" på Lindahls Bygg och ser till att allt rullar på bra enligt den tyska "ordning och reda" attityden. 

Senjas passion är hennes familj, inredning och att hitta den perfekta "feel good" boken.