Mobil LOGO smalare

till- & ombyggnation

Vi på Lindahls Bygg & Snickeri i Laholm tycker att kvalitet, problemlösningar och ett respektfullt bemötande är en självklarhet.  För dig innebär det till exempel att vårt uppdrag är slut när du är nöjd. 

VI STÅR FÖR KVALITET, PÅLITLIGHET OCH INTEGRITET

Att bygga om eller att bygga till ger dig möjligheter att förändra och expandera ditt boende utan att behöva söka efter ett nytt. Lindahls Bygg & Snickeri lång erfarenhet av tillbyggnad och ombyggnation av alla slags bostadshus. Låt oss ta fram en passande lösning för ditt hem!

Från ritbordet till det färdiga resultatet

När du samarbetar med oss får du en partner som följer dig hela vägen från din första idé fram till det slutgiltiga resultatet. Tillsammans tar vi fram ett förslag och ritningar till förändringen, planerar arbete och material samt genomför arbetet. Vi vet vad som fungerar och vilka utmaningar man kan tänkas stöta på under vägen och planerar givetvis arbetet utifrån detta.

Tillbyggnad ger dig mer utrymme

Efter en tid i sin bostad kan man märka att det behövs mer plats. Barnen blir fler eller så kanske det börjar bli dags för ett av dem att få en egen del av huset. Kanske önskar du dig ett rymligare vardagsrum, kök eller att lyxa till det rejält med ett SPA-badrum. Eller varför inte lägga till ett kontor för din egen verksamhet? Då behöver huset troligtvis byggas till.
 
Med en tillbyggnad får du mer plats utan att behöva flytta eller kan ge dig den plats som behövs om du har hittat ditt drömhus som råkar vara aningen för litet. Anledningarna till att vilja bygga ut är många. Vi ser till att förverkliga dina drömmar!
 
Att bygga till kräver att man har förståelse för originalbyggnaden och de möjligheter som finns. Ett tränat öga ser hur man kan öppna upp för nya möjligheter och skapa ett hus som erbjuder mer plats samtidigt som det ser proportionerligt ut.

Hör gärna av er till oss, vi hjälper er från idé till färdigt projekt!